na táčky...

na táčky...

Anotace: když přijde chuť na medové koláčky...

ochladilo se
vzduch je prosycen
horskou vodní tříští
káňata loví polní havěť
a my nasloucháme
jejich křiklavým rozhovorům

položil jsem jí ruce na ramena
a ona se zachvěla úsměvem
do koutků ústům

víte příteli že noc začíná
až když nerozeznáte
bílou nit od černé
a přitiskla si šaty
uhlem vyšívané
k alabastrovému tělu
na znamení demonstrace

až se země zatřese
až vyvrhne svá břemena
někdo se zeptá
co je to s ní?
a ona odpoví
hle člověče uzři své skutky

nejspíš přemýšlela
o konci světa
ale já naopak
o bedlivě střežených tajemstvích
jež přináší začátky

pro chvíle jako tahle
kdy je čas na procházky
Autor enigman, 19.11.2013
Přečteno 392x
Tipy 18
Poslední tipující: Robin Marnolli, Radhuza, Amonasr, poeta, Aťan, Luky-33, Isquieasuus, maliska, lola působivá, Joe Vai, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí