v nepříliš chladných vodách...

v nepříliš chladných vodách...

měla šupinaté šaty
s tolika varhánky
na kolik se nezmohla
celá katolická církev
a v uších náušnice
s tahacími harmonikami

celá miss Indie z telenovely
s úsměvem přírodní katastrofy
co právě pohltila Maledivy
a dolní rtík vystrčený
dopředu tak daleko
že by mohla jíst rajčata
skrz tenisovou raketu

ztuhnul jsem jako optik
kterému se z pacienta vyklubala Medúza
a srdce připomínalo opékač topinek
nastavený na ,,silně,,
zatímco v jejím teprve kynul kvásek

vystoupila ze své garsonky
intimní stavby
geometrického vzoru tužeb
i citlivých nuancí
uvnitř vyvěrající
zářivá vláčná šťavnatá
psychicky vyrovnaná

jemná mistryně oddělitelných technik
spočívající na polokoulích
co zbyly z paláce
s ničím nerušenou samotou

sebejistá Oyster
co zná svět skrz naskrz
patří do něj
sladká i hořká zároveň
romantická jako pylem zbarvené tváře
květnaté země
vydechující tajemství talismanů
srdnatého kouzla
společnosti muže a ženy
k vytváření nové skutečnosti...
Autor enigman, 12.02.2014
Přečteno 327x
Tipy 18
Poslední tipující: Jana B., Robin Marnolli, střelkyně1, jitoush, Amonasr, Luky-33, Elča, Petbab, Joe Vai, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ta co zvládá celý orchestrión:-)

12.02.2014 19:01:24 | Robin Marnolli

já taky:))

12.02.2014 17:59:00 | střelkyně1

Chtěla bych jí vidět...

12.02.2014 11:12:22 | Elča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí