v těle snění...

v těle snění...

seděl jsem
na pozadí
když se do popředí
vymalovala dívka se slovy
jak se vám líbím?

procházíte mnou
jako Higgsovy bosony

je to tím že jsem bosá?

to bych neřekl milá
spíš mě stimulujete
a zároveň oblažujete
tak že si zpívám hosana

to jsme na tom stejně
ovšem na vašem těle
bych ještě zapracovala

inu já vím že je nedokonalé
ale je to jen schránka
možná jednou zjistíte
že dokonalost tkví
v něčem jiném

příteli mě nezaskočíte
to bych se na to podívala
jen se svlékněte

klidně
od jisté doby nejsem stydlivý
jen mě tak napadlo
co hodláte udělat s nahou myslí?
Autor enigman, 10.06.2019
Přečteno 364x
Tipy 28
Poslední tipující: piťura, Frr, zelená víla, Amonasr, jita.1965, Jort, Iva Husárková, Dreamy, Neegoista88, Avola, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělé ... miluju bosonky

13.06.2019 08:52:10 | CeP

jemně ji rozesmát a roztančit... :-)

13.06.2019 00:28:09 | zelená víla

Když se dotknou dvě nahé mysli, vždy se něco zrodí...

10.06.2019 22:09:36 | Descardea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí