Proč...

Proč...

Někdy se ptáme proč.
Není v tom výčitka,
naléhání, ani chtění,
smutek snad, či nedozrálé odsouzení.

 

Jen prostinká otázka děcka.

 

Což nejsme dobří dost,
silní,
či právě slabošství boří most,
když chceme znát své odpovědi?

 

Ptáme se v sobě, zda jsme neselhali,
nebo snad ti druzí...

 

Ptáme se přesto,
že nepřijdou k nám odpovědi.
To titěrné cinknutí zprávy sms,
ten hluboký pohled do očí.


Snad večer,
snad zítra,
snad ještě nejsme připraveni dnes.
Odpověď znát
na své
PROČ!

 

Autor Malá mořská víla, 27.08.2020
Přečteno 230x
Tipy 18
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, A42, Krahujec, Emily Říhová, šerý, Akrij8, Frr, Luky-33, lawenderr, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pro slepičí kvoč. ;-)

28.08.2020 13:27:06 | A42

Tisíce proč zůstane bez odpovědí... :)

27.08.2020 23:57:59 | Emily Říhová

a odpovědi - tý se nedočkáš :-D* ST*

27.08.2020 21:58:12 | Frr

JÓ..proč!
..To je přesný a stále se ta proč objevují..ach jo.;-) *ST

27.08.2020 21:13:21 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí