Recenze » Vše

Nalezeno 405 záznamů. Zobrazuji 1-20.

(Recenze » Horrorové, krvavé, strašidelné, tajemné, záhadné)

Kříďák - C.J. Tudor

Prvotina od této autorky (vkládám se zpožděním). Mystery-psycho thriller alá Stephen King.

Miro Sparkus, 21.10.2022 Tipy 0 | Čteno 31x | Komentáře 0 

(Recenze » Filozofické)

Moc přítomného okamžiku - Eckhart Tolle

Trochu té psycho-filozofie, ale hodně kvalitní...

Miro Sparkus, 20.10.2022 Tipy 1 | Čteno 35x | Komentáře 3 

(Recenze » Ostatní)

Restart - Jason Fried a David Heinemeier Hansson

Takové lehké, svižné čtení o podnikání.

Miro Sparkus, 19.10.2022 Tipy 3 | Čteno 42x | Komentáře 7 

(Recenze » Ostatní)

Cesta nejmenšího odporu

Článek který jsem sepsal pro školní časopis

Evžen Zachariáš, 12.10.2022 Tipy 2 | Čteno 64x | Komentáře 9 

(Recenze » Horrorové, krvavé, strašidelné, tajemné, záhadné)

Jáma - C.J. Tudor

Zas trochu po delší době, ale tak já už to o té letní přestávce mívám, že všechno vynechám. Každopádně ta již končí, takže další recenze je na světe, i když tahle se mi psala celkem obtížně musím říct.

Miro Sparkus, 25.09.2022 Tipy 3 | Čteno 38x | Komentáře 2 

(Recenze » Akční, detektivní, dobrodružné, válečné)

Pokračovatel pochodně

ozvěny a střípky jazzfestu.

Happyyz, 22.09.2022 Tipy 3 | Čteno 58x | Komentáře 1 

(Recenze » Kultura)

Michail Bulgakov: MISTR A MARKÉTKA – trochu jiná recenze

@&@ Další výtečné představení Divadla v Dlouhé, kterému by ale podle mne prospělo účelné seškrtání děje v první části kvůli neúměrně dlouhé stopáži.

Amonasr, 03.09.2022 Tipy 14 | Čteno 85x | Komentáře 12 

(Recenze » Kultura)

Erwin Schulhoff: PLAMENY – trochu jiná recenze

@&@ Vynikající operní počin ve Státní opeře, který si nepochybně zaslouží i mezinárodní pozornost.

Amonasr, 26.06.2022 Tipy 9 | Čteno 104x | Komentáře 10 

(Recenze » Akční, detektivní, dobrodružné, válečné)

Cesta - Cormac McCarthy

Příběh, za který se dostává Pullitzerova cena.

Miro Sparkus, 21.06.2022 Tipy 0 | Čteno 63x | Komentáře 0 

(Recenze » Horrorové, krvavé, strašidelné, tajemné, záhadné)

(M)učednice - Ali Land

Naprosto strhující thriller. Další recenze také na: https://mirosparkus.webnode.cz/recenze-knih/

Miro Sparkus, 20.06.2022 Tipy 0 | Čteno 57x | Komentáře 0 

(Recenze » Ostatní)

Emoční inteligence - Daniel Goleman

Mé každoroční předsevzetí přečíst alespoň jednu knihu měsíčně vždy už tak kolem dubna května chytá trhliny, jelikož začnu číst něco tohoto typu. Ne, že by to bylo špatné, to vůbec ne. Jen to čtení je trochu náročnější. Ale stojí za to.

Miro Sparkus, 19.06.2022 Tipy 2 | Čteno 91x | Komentáře 0 

(Recenze » Horrorové, krvavé, strašidelné, tajemné, záhadné)

Pravda nebo lež - Colleen Hoover

Tak po delší době zas konečně dočtená kniha. Hloupé je, že když už číst začnu, mám dočteno za dva dny, ale než se k tomu dostanu. No co už. Každopádně tato kniha stála za to.

Miro Sparkus, 25.05.2022 Tipy 1 | Čteno 80x | Komentáře 2 

(Recenze » Kultura)

Daniel Landa: KRYSAŘ – trochu jiná recenze

@&@ Pro mě asi nejlepší český muzikál.

Amonasr, 21.05.2022 Tipy 14 | Čteno 173x | Komentáře 18 

(Recenze » Kultura)

MARIE ROTTROVÁ – LADY SOUL - trochu jiná recenze

@&@ Marie Rottrová se v Praze blýskla nejen krásnými písničkami, ale i svým neutuchajícím šarmem, vtipem a charismatickým vyzařováním.

Amonasr, 06.04.2022 Tipy 8 | Čteno 118x | Komentáře 2 

(Recenze » Kultura)

Franz Schreker: VZDÁLENÝ ZVUK – trochu jiná recenze

@&@ Další úspěšný ročník festivalu OPERA 2022 je zdárně za námi a snad se za dva roky můžeme těšit na další, již šestnáctý, pokud pořadatelům nedojde neuvěřitelný entusiasmus a zároveň jim nevyschne nezbytná finanční podpora...

Amonasr, 31.03.2022 Tipy 12 | Čteno 133x | Komentáře 6 

(Recenze » Kultura)

Tomáš Hanzlík: PIRÁTI – trochu jiná recenze

@&@ Olomoucký Ensemble Damian ani na letošním festivalu OPERA 2022 nezklamal a potěšil vyprodanou Venuši ve Švehlovce jak kvalitní hudbou a výkonem, tak i dobrou náladou, kterou přitom rozdával.

Amonasr, 23.03.2022 Tipy 12 | Čteno 119x | Komentáře 10 

(Recenze » Kultura)

Arigo Boito: MEFISTOFELES – trochu jiná recenze

@&@ Českobudějovičtí v Praze doslova oslnili svým ambiciózně náročným projektem :-)

Amonasr, 21.03.2022 Tipy 10 | Čteno 174x | Komentáře 2 

© 2004 - 2022 liter.cz v1.5.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí