Recenze » Ostatní

Nalezeno 21 záznamů. Zobrazuji 1-20.

(Recenze » Ostatní)

Javorové listí aneb příběh stalkerky a stalkovaného

Koho berou psychouši, nechť čte dále... ;)

Isabella Monvoisin, 20.06.2022 Tipy 2 | Čteno 30x | Komentáře 0 

(Recenze » Ostatní)

Emoční inteligence - Daniel Goleman

Mé každoroční předsevzetí přečíst alespoň jednu knihu měsíčně vždy už tak kolem dubna května chytá trhliny, jelikož začnu číst něco tohoto typu. Ne, že by to bylo špatné, to vůbec ne. Jen to čtení je trochu náročnější. Ale stojí za to.

Miro Sparkus, 19.06.2022 Tipy 2 | Čteno 22x | Komentáře 0 

(Recenze » Ostatní)

Cashflow kvadrant - R.T. Kiyosaki

To bych snad ani nebyl já, abych si rok neodstartoval knihou od R.T. Kiyosakiho. Tuto konkrétní jsem sháněl dost dlouho. Český výtisk byl nedostupný a najednou bum a je k dostání téměř všude. Kdo si počká...

Miro Sparkus, 01.02.2022 Tipy 0 | Čteno 51x | Komentáře 0 

(Recenze » Ostatní)

Kniha "Energie transformace"

Po přečtení knihy „Energie transformace“ od doktorky psychologie Bonnie Greenwellové ji doporučuji všem, kteří mohou procházet obdobím duchovních zkušeností a psychologické integrace anebo se s těmito zkušenostmi transformace někdy setkají.

vlnka, 20.09.2019 Tipy 3 | Čteno 296x | Komentáře 2 

(Recenze » Ostatní)

Draconianova knižní bilance 2017

Závěr roku je od trochu toho bilancování..tak tedy bilancuji:-)) At se vám v příštím roce daří!

Draconian, 25.12.2017 Tipy 0 | Čteno 399x | Komentáře 0 

(Recenze » Ostatní)

Amazonie

recenze dobrodružného románu

rybka, 13.06.2017 Tipy 0 | Čteno 465x | Komentáře 0 

(Recenze » Ostatní)

Padesát odstínů temnoty (recenze)

zařadit to do "kultury" mi přece jenom přišlo kruté. A kategorii "ostatní" máme všichni rádi.

Elisa K., 13.03.2017 Tipy 10 | Čteno 600x | Komentáře 19 

(Recenze » Ostatní)

Draconianova knižní bilance roku 2016

Reklamní sdělení: Ta nejlepší bilance, jakou byste mohli číst. Hodně štěstí do Nového roku 2017:-)

Draconian, 25.12.2016 Tipy 2 | Čteno 516x | Komentáře 2 

(Recenze » Ostatní)

Padesát odstínů Christiana aneb Grey (recenze)

Svrbí vás dlaň, pane Greyi?

Elisa K., 28.03.2016 Tipy 3 | Čteno 803x | Komentáře 6 

(Recenze » Ostatní)

Draconianova knižní bilance 2015

A jaké knihy v proběhlém roce zaujaly vás?

Draconian, 01.01.2016 Tipy 4 | Čteno 631x | Komentáře 6 

(Recenze » Ostatní)

film Ghoul

horor, ČR, 2015

Julien, 01.11.2015 Tipy 3 | Čteno 592x | Komentáře 6 

(Recenze » Ostatní)

Svět mi je dlužný (recenze)

Asi každému z nás je svět za něco dlužný...

Elisa K., 11.08.2015 Tipy 8 | Čteno 891x | Komentáře 5 

(Recenze » Ostatní)

50 odstínů šedi - film (recenze)

Velikonoce a pár ran na zadek patří k sobě...

Elisa K., 06.04.2015 Tipy 26 | Čteno 954x | Komentáře 27 

(Recenze » Ostatní)

50 odstínů - trilogie (recenze)

„Stupidita uměleckýho díla - pokud se tomu tak dá říkat - je nutnou podmínkou pro oslovování širokých mas. Někdy i postačující." - Nikotin

Elisa K., 12.02.2015 Tipy 18 | Čteno 946x | Komentáře 33 

(Recenze » Ostatní)

Jednou ano, dvakrát ne (recenze)

Byla pro mě někdo, díky komu jsem cítil, že žiju. Byla jediná, díky komu jsem cítil, že žiju (str. 129)

Elisa K., 15.11.2014 Tipy 6 | Čteno 867x | Komentáře 9 

(Recenze » Ostatní)

Poezii

o jedné z forem básnění..

Frr, 07.08.2014 Tipy 12 | Čteno 770x | Komentáře 2 

(Recenze » Ostatní)

Hvězdy nám nepřály (recenze)

Bez bolesti by člověk nepoznal radost. (strana 24)

Elisa K., 03.07.2014 Tipy 8 | Čteno 880x | Komentáře 12 

(Recenze » Ostatní)

Bukowski aneb Domov, to zní hezky... Kde to je?

Nic než malý pokus o představení díla Charlese Bukowského a nástin možné interpretace..

chinaski38, 13.11.2013 Tipy 1 | Čteno 864x | Komentáře 0 

(Recenze » Ostatní)

Volání netvora (knižní recenze)

Slyšíte? To volá on. Netvor

Elisa K., 01.07.2013 Tipy 8 | Čteno 1065x | Komentáře 14 

Stránky: 1 [2]
© 2004 - 2022 liter.cz v1.5.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí