Krásný večer

Krásný večer

 

 

Proč já měl odvahu
prohlížet statusy
bývalek ve vztahu?
Srdce mám na kusy

 

Smějou se z displeje
Jakože teď je líp
Akorát mě zle je
Rány se necelí

 

V zajetí samoty
Docela nápor, no
Sundávám kalhoty
Přepínám na porno

 

 

Autor R.K., 03.12.2020
Přečteno 228x
Tipy 12
Poslední tipující: BArBArKO, Amonasr, Donne, praetorian, ccigg, šerý, Psavec, Marten, Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí