Vrzání houpačky

Vrzání houpačky

Anotace: ruší klid.

"*"

"***"

Již roky.

 Téměř nemám ... žádný klid.

Banku musím ... opět navštívit.

O úvěr na houpačku ... tichou žádám.

Vrzání mé staré ... těžko zvládám.

Byla se mnou a chce být dál.

Co bych jenom ... za klid dal !

Půl tuctu grošů ... zdá se málo !

Za to by to ale stálo.

Tolikrát.

Slunce na ní ... mě ... přitom hezky hřálo.

Když, jsme vrzali ... tolikrát spolu.

I po půlnoci.

Nechtěli jsme jít ... ani domů !

Když, na grilu voněl zbytek špeku.

Měli jsme velikou ... růžovou deku.

Plnou snů.

Houpali se dlouho a možná jak cvoci.

Výkřiky se nesly ... dlouho nocí.

Když,  jak o závod ... nám bilo srdce.

Jí moje a mě její.

Na dlaních ... večer co večer.

Když, fajnový vítr hřál.

Našich krásných ... náct a dlouhých ... cet.

Jenže vše se tak rychle mění.

A co mám dělat a teď psát.

Když není s kým ... si zavrzat.

Když křížků je víc a víc.

A Měsíc si stěžuje.

Že chce mít ... jednou klid.

Ta paní, se Šmoulinkou od vedle !!

Co ráno "kolem" čtvrté.

Venčí svojí fenku ... malilinkou.

Někdy dlouho ale dneska chvilku.

Prý pouze chtějí ... jen spolu v klidu žít.

Namísto vrzání !

"***"

HOUPY  HOU

"***"

Marně jsem doufal.

Marně si říkal.

Chlapče jsi velký, veselý a za vodou.

A modrou oblohou se žene další mrak.

"***"

A nebude zítra ... ten poslední.

"***"

"*"

Autor Fialový metal, 09.04.2022
Přečteno 161x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, kudlankaW, mkinka, Dejvis, Sonador, Fil, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky Ti a přeji všem krásný den.

10.04.2022 12:13:22 | Fialový metal

Paráda

10.04.2022 01:11:35 | Fil

Příteli.
Dnes jsem asi špatnou nohou vstal.
Přečetl jsem si co jsem psal.
Úlek !!
Šok ?
Ty obraty !!
Obrazy ?
Je tam řada věcí co neladí.
Někdy mi to nevadí !
Ale dneska, mě to dost bere !
Ty věty !
Sloky !
K čertu ... co to se mnou je.
Jsem zmatený jako čmelák na zmrzlině !!
Co teče po bluzičce mé přítelkyně.
Kterou si koupila za poslední mrzký peníz.
(Proč jsem si alespoň nelízl !
Jednou ... Třikrát ... Sedmkrát ?)
Co to na mě leze !
Jsem snad puntičkář ?
Že by a proč zrovna na mě.
Třetí míza ... nebo jaro jde.
Netuším co se skrývá ... ještě dál !
To abych se ... skoro bál !
Že opravím vše, co není mi gusto ?
Po chuti, po vůli, po ...
Já nevím ještě po čem !
Jedním slovem řečeno ...
To raději né !
Hezký den všem.

10.04.2022 12:31:22 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí