Míč na houpačce

Míč na houpačce

Anotace: je jako žena.

"*"

"***"

Fotbal !

?

Hurá !

Vidím ... míč ?

?

Vlastně dva ?

Jak je to možné !

?

Těsně vedle sebe !

Svítá.

Copak spím ?

Budík zvonil před minutou !

??

Sešívané ... černobílé !

Osvícení ?

Konečně ?

Proč já !

V nic kloudného ... mimo fotbal nevěřím.

Až se lekám.

Opatrně a nevěřícně !

Beru je do dlaní !

A chci je laskat !

Začínám mlaskat !

Sliny mi tečou !

"***"

V hrdle se ozývá tenký hlas:

"Má lásko !"

"Fotbalem posedlá jsi !"

"***"

A prvně vidím svůj sen.

Na vlastní oči.

Co šikovný ... tatér ... vytvořil !

Z Tvých krásných a pevných pětek !

I s dírkou.

Pro ventilek.

Krásné to ... pomyšlení.

Vstávám.

Odcházím s vlajkou.

Klubu.

A Ty jsi má ... levandulová !

Fotbalová asociace ... vlastně víc.

Kterou ... tolik ... miluji.

Každý den.

"***"

HOUPY  HOU

"***"

PS:

Ještě pusu ... má jedničko.

Ještě .

Ještě !

A trénink, který přijde.

Je pro nás.

Tou nejvyšší ligou.

Před vlastním zápasem.

"***"

"*"

 

Autor Fialový metal, 19.04.2022
Přečteno 148x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, J's .., Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A trénink, který přijde.
Je pro nás.
Tou nejvyšší ligou.
Před vlastním zápasem. ...pěkné poetické zakončení básně s pokračováním*

19.04.2022 15:54:04 | J's ..

Nejdřív bude trénink, potom pak polibek tvůj nebo jak to zpíval Jirka Korn.) zajímavá.)

19.04.2022 12:56:51 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí