takhle to nejde

takhle to nejde

Anotace: jak holka nechala kluka kvuli srdci

Nechalas mě včera večer na chodníku tát,
málem jsem jak děcko brečel začínam se bát
Povím ti rovnou nehraj to se mnou
tak ti znovu připomínám nechci tuhle lásku levnou
Ptala ses mě čera v noci co pro tebe mám,
řekl jsem ti o vém srdci teď tu stojím sám.
Pověz mi kde tě to bolí
Pověz mi kde tě to svírá
Pověz mi kdopak tě týrá
Jenom mi neříkej že jem to JÁ
Autor papas, 06.05.2008
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to móóóóóóóóóóóóóćinky móc pěkné,jen tak dál...

06.05.2008 13:02:00 | nelusenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí