Jizvy od lásky

Jizvy od lásky

Anotace: jen sem si tak čmárala na papír a ona z toho vznikla básnička...

Sbírka: Zamilované

Zavři oči a podívej
na mou duši.
Milé slůvka jí povídej!
Vždyť mi to tak sluší,
Když se usmívám,
Když veselé oči mám…

Pohlaď ty od lásky jizvy,
Vidět jsou stále!
Vyleč je svými slovy,
Slovy srdcového krále!
Ta slova velkou moc mají,
Pocit lásky mi dají.

Otevři své srdce.
Ty netušíš,
Že mám ráda tvé ruce
A až to ucítíš
Pohlaď mě, prosím!
Teď už víš – v srdci tě nosím...
Autor angelicek, 18.07.2008
Přečteno 381x
Tipy 3
Poslední tipující: Janetee, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..krása.. :*

21.07.2008 22:07:00 | Janetee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí