Bola to chyba,,,

Bola to chyba,,,

Anotace: ...

bola to chyba,
ked som za príliš zahľadeľa,
do tvojich krásnych očí,
namýšľať si,že to nekončí,
dúfať,že bude dlho trvať nedeľa.

bola to chyba,
vyhľadávať tvoju prítomnosť,
čakať na tvoje pekné slovo,
namýšľať si,čo nebolo,
úsmevom zakrývať zlosť.

bola to chyba,
a ja teraz za ňu pykám,
mrzí ma,že nemôžem byť s tebou,
no osud sa nehral s mojim menom,

..bez teba ťažko si zvykám...
Autor maliska, 21.07.2008
Přečteno 299x
Tipy 10
Poslední tipující: Protos1182, Bíša, Anewue, Simísek, radexk, bokken, okapovaroura
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je mi hodně povědomé... . A mic hezky napsané

06.06.2021 02:42:17 | Protos1182

vidím jakoby sebe... povedlo se ti to... moc se mi líbí verše

29.07.2008 22:05:00 | Anewue

na to ,že nemusím básně o lásce, nebo zas tak moc, tak tvoje můžu moc

24.07.2008 14:58:00 | radexk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí