No proste ja...

No proste ja...

Anotace: ...

Keď ľúbiš a niekto ľúbi teba,
to je ako zniesť hviezdu z neba
a dať mu ju do dlaní.

Keď ľúbiš a on teba nie,
vtedy začína sa trápenie,
je to ako keď šíp srdce ti poraní.

potrebujem niekoho:
o koho sa budem môcť oprieť v šťastných aj v smutných chvíľach,
niekoho,pre koho sa oplatí žiť a umierať,
kto bude pre mňa celý svet.

a ja som šťastná len vtedy,
ked sa môžem o svoj život s niekým deliť,
no toho druhého človeka niet.
Autor maliska, 20.08.2008
Přečteno 357x
Tipy 11
Poslední tipující: Vlk v rouše, bokken, Psavec, Bíša, okapovaroura, gentoo, labuť, WAYWARD, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pěkná,ale životně smutná

20.08.2008 18:52:00 | WAYWARD

krásná...++

20.08.2008 18:07:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí