Ked vyletím...

Ked vyletím...

Anotace: ...

opadané listy stromov,
ukazujú mi cestu dalekú,
ked kráčam si po svojom,
kam len chcem,aj do praveku.

krok za krokom,cesta neistá,
kapuca na hlave,výraz neprítomný,
hudba v ušiach,príliš hlasná,
cítim sa ako vojak v plnej zbroji,

len bez poslania,bez ciela,ničoho,
len kráčam pomedzi listy nevedno kam,
len snívam o lietaní,lietaní na stálo,
ked vyletím raz tam hore,ku hviezdam...

navždy...
Autor maliska, 01.10.2008
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: radexk, Bíša, Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí