Co pro mě znamenáš

Co pro mě znamenáš

Anotace: pro mého milého

I když máš špatný den,nic se ti nedaří,
Koukáš jen do země,máš chmury na tváři
Zkus zvednout oči své a kouknout se do mých
Zkusím vyčarovat pro tebe pár dojmů letmých
Chytnu tvé ruce do svých,propletem prsty,
Chtěla bych proniknout do té tvé ledové vrstvy
Chtěla bych stát vedle tebe a jen se dívat.
Stát vedle tebe,plná radosti,
svět kolem otvírá tolik možností,
s tebou je prožívat ,to je můj sen,
snad se splní,pro krásné oči jen
chci otevřít brány do ráje
a nenechat se nikým posílat do háje
život je dar a lidé kolem ještě větší,
když promluvíš, má nálada se zlepší.
Nenechám se odradit i když mě odháníš,
V nouzi největší se ke mně obrátíš
má náruč tě schová před světem
my dva spolu budeme květem
nejkrásnějším...nejžádanějším...
a našimi poupaty bude láska.
Autor Kutinečka, 24.12.2008
Přečteno 827x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vic bych ten text rozdělilala, blbě se to čte když je to všecko takove slite

14.01.2010 21:22:00 | angelicek

Hmmm!?Škoda že se neznáme..Protože bych se v tobě utopil.. :)

09.05.2009 14:37:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí