...v sivej izbe...

...v sivej izbe...

Anotace: ...

v sivej izbe,
na drevenej podlahe,
spomienky vryté,
už zanedbané...

nemo kričiace,
nevidomé,
bez duše,
neprítomné.

mobil hodený v tretej polici
bez signálu, v krutosti
hned ležiaci na ulici,
rozdupaný tebou,bez milosti

v sivej izbe,
s tromi múrmy,
s mrazom v rímse,
a piatimi schodmi,

ležiace spomienky,
trpezlivo trpiace,
bezduché myšlienky,
na záchranu čakacie..
Autor maliska, 02.02.2009
Přečteno 284x
Tipy 8
Poslední tipující: Juraj Hrom, Bíša, enigman, Simísek, WAYWARD, veronicie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

12.07.2009 04:20:00 | Juraj Hrom

Věř... Věř... Věř... Věř... Věř... Věř...

02.02.2009 22:29:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí