Zamilovaný

Zamilovaný

Anotace: když přijde láska...

Setkal se uprostřed nedokončených linek,

přeléval slova v pobřeží ticha,

které ví víc než málo,

duše v krabičce od zápalek,

čas škrtá, javorově dýchá

Láskou, když v srdci je psáno.

 

Ocúny bílé v zahradách hvězd,

vykvetly po tisících pro dva

propletené dlaně mléčných drah,

oloupaná kůra mandarinkový ret

pošeptal sladko zas a znova

obtiskem v notových osnovách.

 

Šel krokem vánku, nepolámal,

varhany prstů rozehrál

na akordeon deště,

chvějíc se, listu se podobal,

spodobnil vše co miloval

v zapomenutém městě

 

zažehl světlo

Autor Akrij8, 10.02.2014
Přečteno 596x
Tipy 15
Poslední tipující: enigman, zdenka, Amonasr, Monsterka, jitoush, RyxiraAmyGinger, Elisa K., Robin Marnolli, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

elektrikář...

11.02.2014 18:17:34 | enigman

..nádherné...děkuji za ni...za ten křišťál...z

11.02.2014 08:59:11 | zdenka

Proud krásných obrazů vyplavených z hloubky, kde je vše čiré, nezkalené... :-)

10.02.2014 20:32:01 | Amonasr

....Krásné obrazy jdou z Tvých slov....Ji.

10.02.2014 20:04:08 | jitoush

Skvělá, moc se mi líbí ty obraty, třeba to s tím akordeonem deště...

10.02.2014 18:17:04 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí