Nehledej mě na houpačce

Nehledej mě na houpačce

Anotace: jdu se zkoulovat.

"*"

"***"

Hledám souvislosti.

Mezi opojením a zlostí.

Mezi Tvou krásou,

která se snoubí s moudrostí !

A mojí leností a velkou hravostí !

A téměř se chovám, jako Tvůj manžel.

Nebo pouhý hřebeček ?

Loutka či podivín.

Které trpíš ... ve svém domě ... plném lesku.

Ve svém království ... protože jsem šťastný.

?

A i upřímný k Tobě ... i sám k sobě.

Když Tě miluji.

Když Tvé tělo ... láskám.

A Ty se směješ.

Že jsem pouhý motýl.

Co Ti jednou ... jedinkrát.

Zahrál na city.

A Ty jsi řekla.

Víš, že Tě objímám.

Má lásko.

"***"

HOUPY HOU

Jdu se zkoulovat,

Když noc je mladá.

"***"

"*"

PS:

Lokály jsem obešel.

Čas lásky ... možná nadešel.

Jen nealko ... drink jsem pil.

Abych opět pochopil.

"***"

Jsi jediná kouzelná !

Jsi jediná moudrá ?

Jsi jediná tajemná ?

Jediná.

 "***"

Co mě nad ránem objímá.

Laská úsměvem.

Každý den.

Když se vracím !

Jak opelichaný toulavý kocour.

Na práh Tvé ... citlivosti.

Na rám Tvých ... úsměvů.

Bez špetky studu.

S hrstkou perel ... ledových.

Co studí při pouhém ... pomyšlení.

Že ...

(A to bych neměl.)

(Nikdy vyslovit !)

Má milá.

Co snídani mi chystáš.

A přitom ... moc dobře víš.

Že trošku se ohřejí ... fialkové sny.

A poletím ...

Protože jsem ... vlastně takový.

Jsem.

A nikdy se nezměním.

"***"

"*"

Autor Fialový metal, 22.04.2022
Přečteno 177x
Tipy 21
Poslední tipující: Dejvis, Amonasr, Emily Říhová, Akrij8, kudlankaW, Sonador, paradoxy, Krahujec, Lexi, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To květnaté brachu..* Rád sem četl a obohatil se.

25.04.2022 22:10:12 | Dejvis

Jen hledám souvislosti Dejve.
Ať se Ti daří.

26.04.2022 02:51:34 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí