Velký úklid

Velký úklid

Anotace: ...když uklidit,tak pořádně...

Tak jsem se rozhodla,
že velký úklid udělám.
Ani doma,ani venku,
uklidím teď sama sebe,
vsadím na myšlenku.

Nejprve vyčistím
moje myšlenky.
Poslední dobou černé,
jak hrnec od asfaltu.
Trochu je přeberu
a barvou naděje je natřu.

Až budou se lesknout,
a vonět po toužení,
vezmu to pěkně z gruntu,
nezbyde kámen na kameni.

Pak duši,
pěkně se s ní poperu,
bude v ní více místa,
vezmu si na to zástěru.

Nakonec srdce,
našiju na něj záplaty,
já začít chci znova,
snad bude opět-já a ty.

Úklid sama sebe.
Myslíte,že mě to baví?
Možná,snad...nevím,
ale vyčistit jednou sama sebe
a stále začínat znova...?
Nevím,zda je to to pravý...
Autor sondulacek, 10.10.2008
Přečteno 258x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., labuť, Severka, Actafool
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím, že to stojí spoustu námahy...ale pak člověku musí být hrozně fajn..;)

10.10.2008 19:01:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí