Chrup jako Bělásek

Chrup jako Bělásek

Anotace: Kamarádím s křídli

CHRUP JAKO BĚLÁSEK
"Dobrý den , pane, jak se máte,"
tak vás zdravěj už ve dveřích.
"Odložte si a posaďte se,
pověste to tam na hřebík."
Nejdřív mile , a pak to příjde:
"Co vás trápí a kde to skřípe
a jak dlouho jste už u nás nebyl?"
"Přiznám šest let ." Jsem fakt debil.
"Asi jste byl dlouho v Americe?"
Anegnot zná jistě více.
"Tak kde to bolí a kde to škube?"
"Už ani nejim, skoro všude."
"Nebojte se, jste snad chlap,
už roztáčí se vrták bolehlav."
Do rukou přál bych si jen malou hračku,
však do pusy zabodla mi odsávačku.
I roušku má jak ňákej pirát,
snad do křesla by mě i přišláp.
"Jen chvilku vydržte, za minutku už to bude."
Jó to se jí řekne, když nesvěděj jí vůbec kule.
"Tak a je hotovo, pro dnešek konec",
zítra zas na novo, prej bude tanec.
"Dvě hoďky nejíst a kousat na stranu",
ještě že sex můžu i dojít si na stranu.
"Tak naschle, tak zítra",už vidim se v hospodě,
jak držim se půllitra.
"Ťukáme na zdraví a zdravej chrup,
zejtra jde k zubařce, jen statečnej kluk.
Autor BArBArKO, 15.12.2008
Přečteno 566x
Tipy 9
Poslední tipující: lucajda89, Lady Carmila, Mademoiselle Drea, hezule, Romana Šamanka Ladyloba, Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a šel??

03.01.2009 15:26:00 | Lady Carmila

Asi si brzy roztrhnu ústa... :D Díky.

03.01.2009 10:48:00 | Mademoiselle Drea

hehe, že by nová krev? něčím se to vymyká, podle mě, z těch pokusů šokovat přílišnou otevřeností, kdy tam vlastně nebylo nic jiného.)) tady je aspoň humór. někdy to skřípe, ale jinak fajn.

15.12.2008 21:40:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí