Psaní

Psaní

Anotace: Čím je pro mě psaní...:-)

Do bílé pustiny široširé,
můžu vložit celý svět.
A do několika vět,
stlačím vše jak pyré.

Ať je či opravdu není,
já jej stále mám.
A sem jej ihned dám,
beze všeho pření.

Stavím tak dům, loď i hrad,
nebeskou klenbu i podsvětí.
Raketu, co k nebi poletí,
i duši plnou vad.

Hřiště mé je bez konce,
neznám žádných hranic.
A jak veliký ten kanic,
bez myšlenek lakomce.

Plavu mořem dále,
beze dna a bez hladiny.
A koukám jenom na hodiny,
co zastavují mě stále.

Jen čas, ach ten čas,
drží mě prostě zkrátka.
A přivírá mi vrátka,
pořád znova zas.
Autor James Sceptic, 16.02.2010
Přečteno 398x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, carodejka, susana načeva, Elza511, ilona, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezká.

20.06.2010 00:40:00 | carodejka

líbí se mi moc :-)

16.02.2010 22:26:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí