K Mezinárodnímu Dni Žen

K Mezinárodnímu Dni Žen

Anotace: Pro Tebe má Lásko

Do tvých vlasů
vloží jas,zas
šampón s složkou minerálů,
levandule a pryskyřice
za tři stovky a více
tvé líce
roztáhnou se
jak krovky od berušky
pugetem kytice
parfémem od Diora
za dva táci a více
tvé srdce
rozbuší se
jak kostelní zvony
když ňadra tvá
brilianty zdobí a chtíčem
tvé tělo
rozvášní se
jak Alenka z říše divů
s rolí v pornofilmu
jež klíčkem od sporťáku
k svátku
mazlíš se svým klínem
a tak košem
mých dárků košer
hladím tě lásko má
ložem.
Autor BArBArKO, 06.03.2010
Přečteno 434x
Tipy 15
Poslední tipující: Kyška, lucajda89, Rolnička, Pevya, Dota Slunská, prostěholka, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, Markéta Hl., zenge, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

22.05.2012 21:23:58 | Kyška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí