Vybarvený

Vybarvený

Anotace: •••

V partituře poznačil sis..

Zde kráčíš sám a zmatený

po trávě zabalené v perníčcích

od modřiny

do modřiny

existuje jen malá vzdálenost

času

a rozmazané melodie

 

Máš nápad..

Ten tě (snad) nezabije

(snad) neotráví

Máš paletu plnou barevných chtíčů

..chceš jen vypadnout

Ano, chci

..chceš jen odletět

Ano ano ano

..tak moc chceš malovat něco, co už je

malováno

 

Někým

S někým..

 

V partituře poznačil sis..

Zde nejsi sám

ani zmatený

Máš naděje

vyhlídky

cíle

a zloděje

chmur a úzkostí

 

a v sedm večer rande

s radostí

Autor Trapné děťátko, 22.07.2013
Přečteno 306x
Tipy 12
Poslední tipující: Elisa K., její alter ego, Pablo Kral, Jozef Bojanovský, Holis, Amonasr, Robin Marnolli, maliska, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čtu: "V partituře poznačil cis..", ale u trávy a perníčků to začalo dávat smysl.
:-)

30.07.2013 19:42:35 | lidus

no, vybarvený to máš pěkně.

22.07.2013 21:53:28 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí