O tom, jak chceš spoustu lásky

O tom, jak chceš spoustu lásky

Anotace: •••

Buď bezprostřední

bez šatů a..

líbeznosti srdcových dam

Buď jiná

Buď..

vznášející se zrnko písku

a čistou pravdou

v bulvárním tisku

Buď granátem mezi válkami safírů

Buď nepopsaná

jako březový list papíru

Buď barvou.. a tancem a deštěm.. buď kýmkoliv

jen ne mnou

Buď pozvánkou na bál

Buď free-to-go

a samozvaným hostem v cirkusu

Buď reklamou na rty

a sázkou o pusu

Buď ozdobou vrcholku dortu

Buď divokým potokem zpod mých řas

a teč

Buď všude, buď zas a zas

jen nevydávej hlásky o tom, jak chceš spoustu..

klidu

a veřejného osvětlení

na tvé noční procházce lesem

..

a já?

Kde jsem?

..

Asi na břehu jezírka kdesi v Číně

Okousávám bambus

Jsem černobílý

a roztomilý

Jsem ha ha děsná sranda

Tvůj stroječek bez kolečka

Tvůj medvídek panda

Autor Trapné děťátko, 27.08.2013
Přečteno 381x
Tipy 12
Poslední tipující: prostějanek, její alter ego, Amonasr, Jozef Bojanovský, Elisa K., WoQyX, Proxima, maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten konec je perfektní :-) Strašně se mi líbí :-)

29.08.2013 18:17:47 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí