pod vlivem limby...

pod vlivem limby...

Anotace: ...

nelibuješ si
v intelektuálních zájmech
máš jen takové
co poskytuje paměť
a potom zapomnění…

šlechetná
klidné jasné oči
a úsměv co proniká
kdoví jaké klubko vášní
se v tvém půvabu ukrývá…

máš citlivý vztah
k rostlinám
i ke zvířatům
s jejich tichým životem spřízněná
stručně řečeno
jsi šťastná

žilkovaná dlažba
mého těla
dvě magnolie
a zahradní studna
probudily její slova

příteli co si myslíš o spánku?

milá Dormancie
myslím že je
největším tajemstvím našich činů
pro někoho je zatměním bdění
pro jiného zahrnuje včera dnes i zítra
pro dalšího snění nepřetržité
věnujeme mu třetinu života
přitom mu nerozumíme
ovšem já jej nepotřebuji pochopit
s vámi se v něm totiž probouzím
jako s přílivem podzimního vánku...
Autor enigman, 10.10.2013
Přečteno 289x
Tipy 21
Poslední tipující: Miriska, Jiparo, Radhuza, Amonasr, Joe Vai, Elisa K., Aťan, xkacerka, střelkyně1, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně jsem se při čtení zasnila :-)

10.10.2013 19:23:38 | Elisa K.

Ta je moc hezká.

10.10.2013 16:04:46 | iluzionistka

v spánku okamžik není okamžikem

10.10.2013 11:29:55 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí