Ve skutečnou oddanost

Ve skutečnou oddanost

Anotace: ...

Včera naposled
jsme se rozloučili
moje přítelkyně
a snad iluze
cesty ozářily
šeptáním o duze?

Kolik ještě musí padnout vody do mých ran
abych místo smutků znal radost milován
Kolik ještě cest kde žádat budu tebe
Ty stvořena v druhý den
smíš chránit Zem
a dívat se k nám z Nebe

Kolik ještě trápení vnikne
do vesmírných bran
Kdy v bárce z perel ve sny
přijdu k tobě sám
Nic nemám
Jen lásku nemající tvar nemající rozměry
Být básník najdu romanci pro křídla důvěry
Má přítelkyně.. Anděli

Včera naposled
my spolu chvíli snili
Snář na polštář odložili

Ty éterická bytost
A mé já kříšené
unášené v jitro
k Tobě jiskrné

Darovala jsi mi čiré světlo živé
a já v slzách ztrácel od loučení žal
Tvé moře bylo klidné
Na vlnách vstřícně zřivé
Co asi poví nebe když poplujeme dál..
Autor J's .., 23.11.2013
Přečteno 292x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, annie, Niky88, enigman, Robin Marnolli, Romana Šamanka Ladyloba, Alain
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Romantika s trochou melancholie, to mám rád:-)
Povedený.

24.11.2013 10:56:52 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí