Opylování Měsíce

Opylování Měsíce

Anotace: •••

Jednou za světelný rok

dvakrát za kilometr

tuším, že smích nemá každý v hrdle usazen

jako ten hořkosladký svetr

na mém tělíčku

..

Kapitola druhá stane se tou poslední

v momentě, kdy..

moment trvá věčně

a věčnost odezní

..

Tolik vzácných sentimentů

a neviditelných zrnek hvězdného prachu

umírá

aniž by elixíry života chtěly

pomazat naše ústa lepkavým medem

a vypustit měsíční včely

..

tam nahoru

Autor Trapné děťátko, 26.11.2013
Přečteno 316x
Tipy 10
Poslední tipující: Elča, Amonasr, enigman, Isquieasuus, Elisa K., Karel Václav, maliska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi druhá sloka. Pěkně řečeno.

28.11.2013 18:55:16 | lidus

Teda už ten název básně je parádní..takovej jinej origoš :-)

27.11.2013 10:41:20 | xoxoxo

a pak že je to jen šutr...se budem divit až rozkvete...

26.11.2013 20:43:58 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí