Čekání

Čekání

Anotace: ...

Prázdná ložnice

emoce, jako pavučiny na stěně

nic a snílek tvářící se zmateně

nic a záře večernice.

 

Je to jen noc

bolestivě prázdná a omšelá

je to jen láska i bezmoc

pestrá a nestálá.

 

Je to spousta strachu o my

kopa doufání v nás

je to čekání, co přinese čas

jsou  to radosti i rozpité sny.

Autor contionor, 13.10.2014
Přečteno 242x
Tipy 9
Poslední tipující: Akrij8, terezčinapřezdívka, Pamína, Amonasr, jitka.svobodova, Romana Šamanka Ladyloba, bogen, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí