až do konce

až do konce

Anotace: ...

 

 

 

možná že všechno

už bylo někým

řečeno a napsáno

ze srdce z duše

z podstaty

 

že slova tekla

jako proud

na tenké niti

představ

po vlnách

myšlenek

 

a přesto nelze mlčet

a stále nehledat . . .

 

s jistotou kopeš do dveří

a naděje se točí

jako hrnčířský kruh

jednou provždy

 

a černé v bílou převrací

  

dnes mně zítra tobě

i když příliš nevěříš

 

a k tomu ta prokletá láska

 

až do konce

 

 

Autor josuatree, 18.03.2015
Přečteno 314x
Tipy 19
Poslední tipující: Pamína, Amonasr, Vendina, maliska, jitka.svobodova, adaj, Aida, knihomolka, jitoush, Martinecka23, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska a naděje, jsou dvě potvůrky a každý z nás si s nimi radí po svém.

19.03.2015 00:39:27 | adaj

... a kdo mlčí, nic neříká :-)

19.03.2015 20:56:50 | josuatree

...a třebas zase nadějně a lépe od začátku.....Ji.

18.03.2015 21:26:07 | jitoush

prostě nekonečnej příběh ...

23.03.2015 21:58:27 | josuatree

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí