Zhasnout

Zhasnout

Anotace: ...

 

Mluvil o lolitách z gymplů na konci světa

o jejich odhalenejch krcích

a odsouzencích přibitejch k páteři

knihách vázanejch v lidský kůži

inkoustu

a krvi

pulsujících v žilách

a zamčenejch komorách srdcí

 

tak nevyrušuj

nedýchej tak nahlas

ať se nevyskytnou komplikace 

až zase budou sebevrahům vymlouvat

padání na dno

během kterýho lámají mosty

v tu svatou chvíli

kdy zavíráme oči

a předstíráme

že nás

se to netýká.

 

Autor Elisa K., 06.06.2015
Přečteno 361x
Tipy 21
Poslední tipující: Claires, tato22, Jort, zdenka, adaj, Frr, Amonasr, jitoush, bogen, AndreaM, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, sebevrazi...o tom něco vím...
Líbí se mi to!

13.06.2015 21:51:17 | J.F.Julián

Děkuju moc.

14.06.2015 18:56:38 | Elisa K.

vesmír je hluboký, pád neřeší

07.06.2015 07:35:12 | Petbab

Ne?

07.06.2015 20:34:31 | Elisa K.

sám je plný černých děr.. dělá co může

07.06.2015 21:49:35 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí