Zrcadlo

Zrcadlo

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=hqZGvkF00DI

 

Holčička si vyčesává z vlasů popel

a usmívá se do prasklého zrcadla

zalži

za zavřenýma očima máš černobílý film

propletené prsty dvou rukou

bolestivě se držící

té druhé

pravdy

 

někdo prásknul dveřmi

je slyšet kroky na schodech

těžko říct kdo nás bude chránit

když všichni odešli

přiskřípli svědomí a zamkli

hlavně aby se měli kam vrátit

 

plakala

když jsi jí říkal

že ta nejhorší vězení

si prý stavíme sami

sami v sobě.

 

 

 

 

 

Autor Elisa K., 13.07.2015
Přečteno 344x
Tipy 9
Poslední tipující: ZILA78, Robin Marnolli, AndreaM, Jort, Marsinka, Frr, Amonasr, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí