We Real Cool

We Real Cool

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=__KhZ4ZHWrE

zima už šeptá
o depresích, sebevraždách
a zapomněných letních láskách rozfoukaných v korunách stromů
všechno to tak nějak souvisí
všechno to tak nějak vstřebáváme
zbytky sebe

možná je tohle to jediné
co dokážeme cítit
hlavně když nejde o nás

jsme dvě osamění
co si pokoj vymalovali
obavou z možného konce
aniž bychom si v průběhu všimli
že jsme začli přetvářet noční můry
každý na svou stěnu

lampy na ulici přivírají oči
"we real cool"
are we really frigid?
krvácíme
od klavíru hozeným mezi naše básně

zima už zase šeptá

lásko
přijde únor
a už to neuslyšíme
přijde únor
a zabijem se
spolu

tím, co necítíme



když odjíždíš
jsme
bezkontaktní
převod tělních tekutin

když odjíždíš
jsme jen líbivá slova
zabalená do vánočního papíru
sklerózy

když odjíždíš
nejsme


nic víc.
Autor Isquieasuus, 24.12.2015
Přečteno 349x
Tipy 18
Poslední tipující: Sýkorka07, Martinecka23, Lioness, Frr, bogen, Amonasr, Jort, maliska, Elisa K., bezprizorně, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..rukavice hozená bezčasím..:-D ST

25.12.2015 22:47:14 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí