O čápech, dobru a spravedlnosti

O čápech, dobru a spravedlnosti

 

 

Byl jednou jeden starý čáp

co o svůj letní domov přišel

Přetěžko se mi o tom píše

Však žil též ještě dobrý chlap

 

 

Postavím nový dům ti brachu

však ono bude zase líp!

Čáp z vděku jenom 'ano' píp

Jen kde vzít ale tolik prachů?

 

 

Když kradli jiní budu taky

vždyť jde tu hlavně o ty ptáky

Již nemám strachu že mě lapí

 

 

Jo dobro nemá nikdy dost

a tak tu vznikla spravedlnost

ča pí ča pí ča pí ča pí

 

 

Autor R.K., 11.06.2020
Přečteno 248x
Tipy 12
Poslední tipující: BArBArKO, JC senior, Emily Říhová, Donne, Iva Husárková, šerý, Amonasr, jenommarie, Martinecka23
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždy jde o dobročinnost,
jen se přesně neví pro koho.
**

13.06.2020 18:43:00 | JC senior

Už se v těch spravedlnostech přestávám orientovat.
:-)

11.06.2020 22:26:52 | šerý

:-D :-D jj to je přece jasný

11.06.2020 20:08:04 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí