Tráva

Tráva

Anotace: Malování slovy 2022

Dýchám zeleně.
Travička chová mě.
Teď právě jemně i krásně.
Dám její cit do básně.
Moudrá je ve své kráse
a hraje po notě.
Osnovu má právě napsanou.
Vesmír dal hru foukanou.

Rudé mám tváře
a duše se směje.
Příroda uzdravuje.
Samota není.
Ani hlavy tlení.
Slyším štěbetání.

Jaká je cesta k moři?
Ptáci vyprávějí.
Mají cíl i předurčení.
Ráj nakročený a stálý.

I láska má úskalí
a diagram žití.
Příroda fontánou na přežití.
I smutek se ztratí mezi kvítí.
Ach, lidi, lidi.
Tráva šumí i vidí.
Autor mkinka, 20.03.2022
Přečteno 194x
Tipy 12
Poslední tipující: Fialový metal, Amonasr, Sonador, Psavec, Fil, DH22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí