Zlatá rybka

Zlatá rybka

Anotace: Z nostalgií večera...

Tak někdy možná stane se,
utíká večer na plných notách,
srdce se se slzou nesnese,
a drahý odpustek běží mi v patách.

Nestrádám smutkem pro svou nahotu,
oddán a nahý tu před tebou stojím,
a čekám že vyplaveš opět na hrotu,
ztratím se v hříchu - toho se bojím.

Co ve vánek promění vlasů tvých šál,
rozsvítí oblohu jediným slovem,
co sluncí vyjde nad špičky skal,
než objeví láska se před starým domem.

Rozezní zvony jak ústa tvých strun,
vysype slánku do čajové misky,
po moři vydá se pomalý člun,
a hněv se rozpadne na malé třísky.

Poprosím nesměle o tisící dotyk rtů,
a s jistotu zbořím poslední zeď,
společně vyběhneme do našich snů,
za ruce se vydáme opálit pleť.

Hedvábí položím na sladkou vůni,
krása a touha mi štěstí přinese,
a láskou zaplní bezednou tůni,
tak možná někdy stane se.
Autor Tomáš Horčička, 05.02.2014
Přečteno 512x
Tipy 9
Poslední tipující: Lucy Susan, Jana B., Robin Marnolli, Jin&Jang, Amonasr, RyxiraAmyGinger, Elisa K.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá věc poskládaná v kvalitních obratech.
Pěkně zvládnuté:-)

06.02.2014 09:41:28 | Robin Marnolli

Děkuji za přivítání i za pochvalu :-)

05.02.2014 22:27:51 | Tomáš Horčička

Fajn, hlavně ta druhá sloka se mi obzvlášť líbí :) Vítej tady :)

05.02.2014 22:22:46 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí