Zůstáváš dál andělem

Zůstáváš dál andělem

Anotace: A za vše, za vše dík. Za lásku, jaká byla, za život, jaký byl.

Poslední slova,
něžnosti

bolí mě víc
než nejsilnější z ran.

Objímám tě znova
s vděčností

je konec...
Všechen čas byl vyprodán.

Nepoznám už větší cti
než kterou jsi mi umožnila,

být tam, když pláštěm věčnosti
smrt tvé tělo navždy skryla.

Ta bolest roztříštila duši
jak by ostří čepele

projelo mými tepnami.

A někde uvnitř asi tuším
že zůstáváš dál andělem.

Jenže už ne na zemi.
Autor mosquito, 25.03.2014
Přečteno 356x
Tipy 8
Poslední tipující: Nespavec, Azazen, Amarilla, jitoush, maliska, Amonasr, Hadrák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až zabolelo ji číst...

S úctou Azazen

16.02.2015 23:21:57 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí