Doba temna

Doba temna

 

 

Zdá se venku cosi je

S rozpitými obrysy

Temno strachu dolije

Hledám už jed na krysy

 

Že to přijde říkali

Uvěřit je laciné

Někde smrdí výkaly

Zdá se budou asi mé

 

Pavučina bezmoci

Jemně tkaná z frustrací

Hrůzně roste dnes v noci

Zvolna mysl rozvrací

 

Brzo dveře vylomí

Nechci tyhle bestie

Třicet mincí zbylo mi

Tak pavouku vem si je

 

 

Autor R.K., 07.11.2020
Přečteno 115x
Tipy 10
Poslední tipující: BArBArKO, Emily Říhová, Amonasr, jbpoetrie, Donne, šerý, Psavec, Marten, ARNOKULT, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chramst :).. to je temné

07.11.2020 08:48:45 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí