Z hlubokých vod

Z hlubokých vod

Anotace: Prosím bez komentáře.

 

Z hlubokých vod
Tvá duše vyvěrala
a i když někdy,
tvářil jsi se suše
tam uvnitř, něžně se tak smála.
Humorem tolik osobitým.

 

Vždy věděl jsi co udělat.
Neptal ses,
co chybí nám.
Dřív než o pomoc jsme mohli požádat,
Tys šel a udělals!

 

Teď chybíš nám...
My chceme čest a dík Ti vzdát.


Mužnost synům svým
dal jsi do vínku.

Já vím, řekl bys :
"Ty, nech teho !"

 

 

Tatínku.

Nikdy jsi od nás neodešel...

 

Autor Malá mořská víla, 17.07.2022
Přečteno 245x
Tipy 24
Poslední tipující: Caliéry, Stanislav32, jitoush, Iva Husárková, Nazgulll, kudlankaW, Amonasr, lawenderr, Frr, Jeněcovevzduchukrásného, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Enem víc teho vzpomínání děvucho Šumná! Bať!

19.07.2022 22:11:36 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí