Brno v dešti

Brno v dešti

Anotace: Běžím jako s větrem o závod a mám ústa plná tvých vlasů. Kotě za okny obtáčí...

Běžím jako s větrem
o závod a mám
ústa plná tvých vlasů.
Kotě za okny obtáčí
ocasem oblaka
plný promoklých muškátů.
Brno je plné deště kolena
odřený kobercem
a nás bolí hlava.
Hladíš jak Madona
Krista náručí kočku miláčku
podáš joint dem
večer se spravíme
Brno je plný kaváren.
Kaluže otáčí květy muškátů
vítr oblaka nad hlavou
mhouřím opilej polykám déšť.
Všeho je moc.
Moc všeho moc oblohy
chlastu hubený
kočky z ulice předoucí
jak s větrem
o závod. A já mám ústa moc
plný tvých vlasů.
Autor Elias, 06.08.2013
Přečteno 379x
Tipy 5
Poslední tipující: maliska, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí