Hodiny ubíhají, ale Čas nikde

Hodiny ubíhají, ale Čas nikde

Anotace: ...

 

 

Hodiny ubíhají

co hodinu odbíjejí

ale Čas

Čas se ještě neukázal.

 

 

 

Ale ty s ním jdeš

ruku v ruce

potýkáte se s Životem

snažíte se z toho nepo...

 

 

 

nepoložit na lopatky

cestou domů

cestou zpátky

...

Popíjíš levnej krabicák

s Časem

co stále nepřišel

(asi na nás zapomněl)

cumláte ho rovnou z krabice

sypete si popel na hlavu

a snažíte se nepo...

 

nepotrhat smíchy ze Života

co za vámi zvrací

"Jdou si pro vás funebráci!"

 

 

 

Jenže Čas se ještě neukázal

miluje se s tebou

v záři rudosvětla skomírajícího Slunce

a tobě je to jedno

ty Čas máš

nám však odešel

ztratil se

prostě se na nás vys...

(však ty víš co chci říct)

 

 Hodiny ubíhají

Čas však nikde

minuta po minutě

šlapou si na paty

on dál však popíjí s tebou a s Životem

který jediný chápe

ale nemůže s tím nic dělat.

 

 

 

Nic.

 

 

 

 

 

 

Autor Aiury, 27.01.2019
Přečteno 495x
Tipy 11
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, jondys, Jort, Now, zdenka, šerý, Amonasr, lawenderr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nazval bych to Nepovys..:)

27.01.2019 22:27:22 | Now

I tak by se to dalo nazvat. :))

27.01.2019 23:26:46 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí