Kdysi a teď

Kdysi a teď

 

Vyhlížím roky jak přátele

Nikdy jich nebudu míti dosti

Budoucnost je krásná neznámá

Jdu za ní kamsi do neznáma

Na prahu života - té radosti

Odhodlán vcházím rád a směle!

 

 

Další rok mi utek - zbabělec!

Válí se v náručí minulosti

Zneužit tou děvkou času byl

Stejný jak ostatní - zas ubyl

Na prahu hřbitova bolí kosti

Přes mříž když nahlížím nesměle

 

Autor R.K., 02.06.2020
Přečteno 170x
Tipy 14
Poslední tipující: BArBArKO, Amonasr, Marten, Donne, praetorian, Emily Říhová, Psavec, Isla, jenommarie, Martinecka23
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať si ještě počká, ta černooká kočka

02.06.2020 23:09:44 | Isla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí