Zahrada

Zahrada

 

Než přijde listopad
Zkusím zas vykopat
Tu láhev po dědovi

 

Kroků pět od plotu...
V očích měl dobrotu
Již nejde předat slovy

 

Vidím ho pod jabloní
Možná se zase skloní
Pohladit mi mou duši

 

Ozvěny z vyprávění
Rychle se časy mění
Nadarmo stražím uši

 

...zaváhám na chvíli
Že by jen tři byly?
Děda se někde baví

 

Poprat se s životem
Musím sám za plotem
Tak si dej na mé zdraví!

 

 

Autor R.K., 16.10.2020
Přečteno 150x
Tipy 9
Poslední tipující: BArBArKO, Emily Říhová, Amonasr, Psavec, Rozmarýna, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Však jí najdeš a na zdraví
milý R.K.
pěkně jsi o dědovi
..jistě vzpomínková. *ST ;)

16.10.2020 20:36:19 | jenommarie

Děkuji Marie:) Ano, je taková vzpomínková...

17.10.2020 07:30:46 | R.K.

:);)

17.10.2020 10:25:11 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí