Komentáře přijaté

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 508 záznamů. Zobrazuji 1-15.

Manifest principiální sebedestrukce Publikoval(a): Stalker | Úvahy » Ostatní

Já většinou nečtu úvod. Spíš závěr. A když je moc dlouhej tak jen poslední dvě věty. :)

A nechtěl bys napsat něco o Sýrii? Nebo je úplně jasné, že to nemá vůbec žádnej smysl?

10.06.2021 18:52:04 | ewonreagovat

Václav Havel - proč pro něho netruchlím? Publikoval(a): Stalker | Úvahy » Ostatní

Co by asi ten magor napsal dnes o USA?

13.01.2017 19:45:09 | Kozoroh 1reagovat

Václav Havel - proč pro něho netruchlím? Publikoval(a): Stalker | Úvahy » Ostatní

Celý tenhle svět je už dlouho duševně nemocen! :-(

13.01.2017 19:07:56 | Kozoroh 1reagovat

Václav Havel - proč pro něho netruchlím? Publikoval(a): Stalker | Úvahy » Ostatní

Zdalipak ses zkusil taky zeptat křesťana, proč se mezi sebou třeba v Irsku ještě v téhle době vraždí katolíci s protestanty? Nebo proč už v minulosti činili totéž, viz např. Třicetiletá válka? Mají přece také jednoho boha a jednoho proroka! A proč mírumilovné náboženství rozšiřovalo oblast svého vlivu pomocí ohně a meče, viz Amerika nebo i všechny ty "svaté" války v Palestině? K čemu všechny ty křížové výpravy, kdy křesťané většinou dostali na frak, ale stále narušovali mírové soužití tamních obyvatel bez ohledu na víru? A není to, co se děje na středním východě zase jen taková zbytečná křížová výprava? Kdo tam zval USA a potažmo i přední evropské státy včetně nás, kdo nám dal právo vměšovat se do vnitřních záležitostí svrchovaných států a vnucovat jim svoji představu zahnívající pseudodemokracie? Nestydíš se za všechny ty pokrytce, co se hlásí ke stejné víře jako ty? Kristus přece hlásal chudobu, lásku k bližnímu a toleranci...
A stejné nesmyslné rozpory jako muslimové a křesťané mají mezi sebou i Židé!
Což je důvod, proč se nehlásím k žádnému velkému náboženství, ani nejsem členem jakékoli sekty! :-(

13.01.2017 19:05:40 | Kozoroh 1reagovat

Václav Havel - proč pro něho netruchlím? Publikoval(a): Stalker | Úvahy » Ostatní

No, jestli Aťane používáš on line překladač, ať už google či jiný, tak potěš koště! To se fakt dozvíš věci! Já zkusil tři k překladu milostného sonetu anglické básnířky z počátku 19. století, pokaždé jsem dostal něco zcela jiného, tak jsem si z toho vzal jen torzo a napsal volnou verzi. (Viz Dřív jsi mi nosil spoustu krásných květů...) Někde v noťasu mám i odkazy na komplet ty Portugalské sonety v originále nebo i jejich přebásnění od Nadi Urbánkové. Když se dozvím, že kolem r.1840 byly ventilátory, žasnu!
Jinak taky na fejsu komunikuju s jednou američankou, samozřejmě si vypomáhám překladači a je to síla!

22.11.2016 19:16:01 | Kozoroh 1reagovat

Kolaps euroamerické civilizace Publikoval(a): Stalker | Úvahy » Politické

tadync jsem našel takovou animaci, nevím, jak moc je to věrohodné...

https://www.youtube.com/watch?v=ymI5Uv5cGU4

(většinu těch útvarů nejspíš stejně neznám)

09.11.2016 22:01:35 | ewonreagovat

Tady a nikde Publikoval(a): Stalker | Experiment » Ostatní

možná je to s křížkem po funuse, ale stejně... drž se chlape...

03.10.2016 07:50:17 | ewonreagovat

Václav Havel - proč pro něho netruchlím? Publikoval(a): Stalker | Úvahy » Ostatní

nasranej "Stařas", který měl k celý tý chásce trochu blíž naž všichni tady diskutující, je naprosto zajedno s "Mlaďasem" ...
***- který neudělal nic jiného než že si dal 2 + 2 dohromady ...


A toto taky vřele doporučuji všem "rádoby zasvěcencům" kteří se doposud nezmohli na nic jiného než papouškovat ozvěnou zaprodané politiky a média ...

Hlavní Motto "oslav" by mělo být :

Havel....., byl rafinovaný podraz na lidi kteří mu lehkovážně uvěřili ...

/ a dnes když se jeho sliby a naše naděje změnily v hromadu sraček, bylo by na čase soudit podle skutků .... a ne podle hlásných trub nomenklatury pějícících oslavné ódy na člověka který prvoplánově národu lhal a ještě k tomu se vydával za mravní etalon, čímž podle jeho, naštěstí k všeobecně známé historiografie rozhodně nikdy nebyl a ani být nemohl ... /

17.09.2015 15:42:39 | HarryHHreagovat

Václav Havel - proč pro něho netruchlím? Publikoval(a): Stalker | Úvahy » Ostatní

~ VÁCLAVU HAVLOVI ~
18.12.2011


Zemřel,
NÁŠ velikán!

A všechno, co chtěl říci nám,
to sdělil něžným dílem!

Svým životem, jak prožil sám;
kde Láska, Pravda vítězí,
kde Svoboda je cílem!

~

Kéž zůstane v nás - památka,
ty hodnoty - snad smyslem,

pro děti naše - pohádka,
pro srdce čistým listem!

J.F.Julián

21.08.2015 12:31:53 | reagovat

Václav Havel - proč pro něho netruchlím? Publikoval(a): Stalker | Úvahy » Ostatní

Lidi,je mi z vás smutno,hrabete se v minulosti,jako báby v koksu,plni nenávisti a pocitu vlastní neomylnosti.Nezasloužíte si nic jiného,než ty sračky ve kterých žijete.Zkuste si v těch vašich nedozrálých hlavičkách přepnout na pozitivní myšlení.Možná vás to překvapí,co se bude dít.
Jen idiot si kazí náladu nesmysly.

18.08.2015 23:47:19 | Íáreagovat

Václav Havel - proč pro něho netruchlím? Publikoval(a): Stalker | Úvahy » Ostatní

Můžete všichni těch hnusáren sakra už konečně nechat???

Když si o někom něco myslíte, proč mu to neřeknete do očí a pokud možno když ještě dýchá a srdce mu ještě bije?

Jenom hyeny na hřbitově kopou do mrtvol... jenom zbabělci pomlouvají mrtvoly a nactiutrhačné jazyky by bylo záhodno umrtvit narkozou a následně vyřezat. To by z nich byli rázem krásné lidičky :-)
A proč VY se tady vzájemně napadáte??? Navycházím z údivu. :-D

Koho nejvíc ze všeho na světě zajímá politika je u mě loser.

17.08.2015 01:51:51 | Adam Sobotkareagovat

Václav Havel - proč pro něho netruchlím? Publikoval(a): Stalker | Úvahy » Ostatní

Když už tak porovnáváš, vzpomeň si na projevy předsedů ODS i dalších stran, kteří kritizovali ty ze svých členů, co hlasovali podle svého přesvědčení a ne podle usnesení grémia, že porušili "stranickou " disciplínu! Nepřipomíná Ti to taky něco? Kdyby poslanci hlasovali jen podle rozhodnutí svých špiček, nemuseli bychom jich živit tolik! Strany by mohly mít klidně jen tolik členů jako měl Úsvit, jen aby obsadily křesla na která mají poměrově právo a těch by stačilo pár, vlastně by poslanci mohli být hned i ministry ve vyhádaných rezortech a diskuse by netrvaly tak dlouho, což by uspíšilo akčnost. Pohleď na zkostnatělý aparát EU složený ze samých dinosaurů a na to, kam se díky němu Evropa dostala...:-)

05.07.2015 23:25:45 | Kozoroh 1reagovat

Václav Havel - proč pro něho netruchlím? Publikoval(a): Stalker | Úvahy » Ostatní

Aťane: Čtu to sice o pár let později a zabloudil jsem sem jen náhodou, ale už mi fakt leze krkem, jak tu pořád vychvaluješ Havla, jakej byl slušnej a skromnej etc.etc. Pro mne to byl pokrytec, který, když se mu to hodilo, oblboval lidi a předstíral, že je zastáncem křesťanských cností apod. Spoustu toho nasliboval a pak dokázal najednou změnit názor. Souhlasím, že byl stejně nastrčená figurka jako kdysi i Kristus, kterého kdysi vybral z davu bezvýznamných kazatelů byzantský císař, protože pochopil, že upadající mravy lidu lze povznést jen tím, že mu dáme nějaký idol, modlu. Protože lidé jsou většínou jako stádo ovcí, co jde za vedoucím beranem...Jdou za tím, kdo je oblbne řečičkami, na které slyší! Stejně tak to udělal i Hitler. Jenže já chápu literární portály jako něco, co by mělo sloužit literárnímu vyžití amatérů, ne jako další žumpy, kde se bude přetřásat to, co zavírám v rádiu, kvůli čemu přepínám televizi a nekupuji tisk, bulvární ani ten rádoby oficiální, ovšem stejně ovládaný různými zájmovými skupinami...Nechci tudíš ani Havla k s nídani, k obědu, k večeři a ještě mezi tím, nechci všude narážet na jeho jméno, které je pro mne symbolem účelových lží a nedodržených slibů a té tzv. demokracie, která se s tou římskou nedá srovnávat. I když hlavní problém je ve výkladu onoho slova! Demokracie = vláda lidu. To si lze přečíst všude, ovšem opomíjí se rozdíl ve významu daný použitým pádem! Ve 2. pádě vládne lid, ve 3. pádě je vládnuto jemu. Zatímco jsme lživě přesvědčováni o té první variantě, pravdou je ta druhá!

04.07.2015 18:28:08 | Kozoroh 1reagovat

Václav Havel - proč pro něho netruchlím? Publikoval(a): Stalker | Úvahy » Ostatní

Jsem o něco mladší, takže už válku nepamatuji, mně si naši pořídili po měně jako jediný luxus...Nejsem a nikdy jsem nebyl v žádné politické straně a z pionýra jsem vystoupil už ve 4. třídě, ale Havel byl špatný člověk, pokrytec a lhář a když mu zachutnala moc a peníze, dokázal zapřít i nos mezi očima. Za rozvrácení státu měl být souzen za vlastizradu! Mimochodem, povšiml si někdo, že když prvně skládal prezidentský slib, přísahal věrnost socialistickému Československu, což nedodržel, stejně jako poté, když už nebylo socialistické, protože se uzasloužil o rozpad? A o těch jeho slibech, že nevstoupíme do vojenského paktu a že tu nebude kapitalismus, to napsal autor pravdu!
Nečtu Blesk ani jiný bulvár, vlastně už ani nekupuji předražený tisk, ale stačí si přečíst třeba neautorizovaný životopis V. Havla od Bauera či nahlédnout do Zemanovy knihy Jak jsem se mýlil v politice a společně s vlastními vzpomínkami na celou tuhle hnusnou dobu si lze udělat docela dobrý obraz o tom, jak to bylo s tou oslavovanou pseudorevolucí, ve skutečnosti převratem!
Nesnáším, když se z něho dělá hrdina a mýtus a přejmenovává se po něm kdeco, včetně Ruzyně, na kterou si netroufli ani Komančové! A ty drahé instalace jeho laviček v cizině, zatímco tady umírají děti, protože jim pojišťovna neuhradí potřebnou operaci, to je taky svinstvo! Když měl jet Zeman jako prezident na oficiální oslavu kulatého výročí konce války, děla se kolem toho hunbuk, i když to přišlo sotva na třetinu nákladů na žranici spojenou s instalací tzv. Havlovy lavičky v Anglii. To si netroufli ani soudruzi!

04.07.2015 17:43:54 | Kozoroh 1reagovat

Václav Havel - proč pro něho netruchlím? Publikoval(a): Stalker | Úvahy » Ostatní

Ani já netruchlím pro Václava Havla, protože to byl bezcharakterní chlap, lhář, opilec a děvkař, který přežíval jen proto, že dostával podporu ze zahraničí ve tvrdých valutách, v přepočtu asi 30 tisíc, takže si klidně mohl vysedávat v hospodě, oblbovat ženský a plácat si játra. Četl jsem o něm ledacos, mnohé si i pamatuji, jak přičichl k moci a penězům, stal se z něj děsnej hajzl s dlouhými prsty. A tvrzení, že ta jeho amnestie byla převážně pro politické vězně považuji za nesmysl. Vzestup kriminality po ní usvědčuje autora výroku z neznalosti, když ne přímo z vědomé ze lži! /Upozorňuji, že jsem nikdy nebyl v žádné straně a z pionýra jsem vystoupil už ve čtvrté třídě! /
Nesnášel jsem Havlovy nudné hry pro Intoše s IQ bublajícího bahna, styděl jsem se za ty jeho bláboly, co překoktával před televizními kamerami. Sr*l se do všeho, čemu nerozuměl, dokonce i do heraldiky. A po deseti letech v roli prezidenta nepřečetl souvisle ani svůj vlastní projev. Oháněl se vírou, ale když mu vraceli Lucernu, neznal bratra. S tím "humánním bombardováním" Jugoslávie a dalšími podobnými projevy mi taky vypadl z oka! Nechápu, jak někdo může dělat kult osobnosti z někoho, kdo se zasloužil o rozbití ČSR a toho, co fungovalo a umožnil současný bord*l! Za komančů byli žebráci jen v SSSR a to byli váleční invalidé apod., teď je jich plno stejně jako bezdomovců. Proniká sem organizovaný zločin, u spousty moderních nemocí mám podezření, že vznikly v amerických pokusných laboratořích. V době, kdy plno lidí nemá co do huby a ruší se podpora humanitárním bezpříspěvkovým organizacím, se všude budují Havlovy lavičky, které mi připomínají spíše latríny, co jsme měli při spartakiádě v r.1975 ve vojenském táboře na Vypichu. Když jel Zeman coby prezident do Ruska na kulaté oslavy pádu fašismu, příšla cesta se vším všudy asi na 300 000 Kč a to mu je bl*á Němcová nechtěla dát, že ale Havlova lavička v Anglii přišla skoro na trojnásobek, to bylo každému fuk! Živíme si z našich daní za drahé prachy i další opilecké kreatury jako je Kalousek, kníže etc...a když je třeba pomoci nemocnému dítěti, musí se na operaci dělat veřejná sbírka, protože pojišťovna ji nehradí, přitom odvody na zdravotnictví dáváme všichni povinně! Jinak jsem koukal, že si tu Aťan z toho udělal skoro soukromý sloupek, stejně jako kdysi u čarodějky jistý kritik z venku, co si říkal "mýt"! Ale to byl prý těžce nemocný člověk /i psychicky/...

04.07.2015 17:09:03 | Kozoroh 1reagovat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí