cv

cv

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=uNGmyQ8UbZ8&list=RDZKEK5mVTOEo&index=15

nebe jde do podzima

spím na třech gaučích střídám to nepravidelně
pořád se mi zdá o honzovi
budím se strachy a taky trochu s otázkou proč a jak
ráno pozoruju lidi v tramvaji je mi zima jiná než minulej rok
a děti na detoxu mě znají víc než vlastní rodiče
narodila jsem se v listopadu a duši upsala únoru šestadvacet
už to nebude nikdy stejný myslím si 
a ucukávám když se mě karolína v opilosti snaží políbit
jsem jen obrys co se zmítá mezi tím co nechce
a tím co nechce ještě víc a
všechno se mění jen 
na kostele pod Petřínem zvoní zvony pořád stejně 
ding dong ding
dong ding
 
 
Autor odnikud, 15.09.2019
Přečteno 308x
Tipy 11
Poslední tipující: Nikita44, Amonasr, Marten, maliska, Frr, Umouněnka, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi krásně melancholická jako já, něco jako diagnosis...;-)

16.09.2019 13:58:41 | Marten

veľmi dobré!

15.09.2019 22:06:31 | maliska

ding dong...:-D*

15.09.2019 22:04:15 | Frr

Mňam, super!

15.09.2019 20:42:45 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí