F

F

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=v62HpLlM89U&list=RDv62HpLlM89U&start_radio=1

brácha pracuje v prasečáku

máma říká že
stejně nikdy na víc neměl
a hlavně že je šťastnej
když mi táta kdysi před lety řek
že jsem zklamání jeho života
přála jsem mu aby aspoň v bráchovi našel tu naději
kterou potřeboval ke šťastnýmu životu a srovnání s kamarády
táta je poctivej a dělal pro to vždycky všechno
koupil barák na vesnici
založil farmu
vyrábí víno jako správnej moravák jako všichni jeho kamarádi
a když přijedu domů natáhne mi do skleněný lahve něco co zrovna vyhrálo soutěž tu a tu
já řeknu jen hm dobrý tohle mi chutná
žádný podtóny třešně a lehce květinová vůně
myslím že tátu zklamávám každej den kdy se mnou přichází do kontaktu
pražáci zasraní jak nám řek jeden chlápek z traktoru u lomu na Velký Americe
naši žijou na vesnici svůj malej sen co nikdy nebude naplněnej
v Praze se demonstruje
proti Babišovi proti klimatickým změnám proti čemukoli
a můj malej brácha kterej už vůbec není malej protože mu je dvaadvacet
tajně ve svým pokoji v baráku u rodičů sní o holce jiný než od prasat
na kterou ale nikdy nebude mít
protože tak to říká máma a táta
najdi si někoho od fochu a hlavně na farmu
tak to říkají
máma a táta
 
 
Autor odnikud, 23.11.2019
Přečteno 331x
Tipy 13
Poslední tipující: J.Karasová, Avola, Donne, Marten, maliska, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dnes som si ju druhýkrát prečítala spolu s hudbou. neuveriteľne to sadlo!

24.11.2019 21:01:04 | maliska

Každá rodina je nějaká, no....dobře popsaný, tak lidsky...;-)

23.11.2019 17:38:48 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí