462020

462020

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=8ui9umU0C2g

dívat se na tebe
se zavázanýma očima
schopnost disociace se přeceňuje
 
bloudíme každej v tom svým
píšeš mi že tě mám a nemám
dvoje úvozovky a tři různý smajlíky
 
bolí mě to víc jak zánět slinivky
ale zatínám zuby jsem statečná holka
hlavně mít svoji hodnotu priority a skills
 
nenechat si sahat mezi nohy
nebo jen tak přiměřeně
hranice mezi dvěma extrémy je vždycky tenká
 
třeba když si myslíš že bílá je nevinnost
a ona je to smrt
 
 
Autor odnikud, 04.06.2020
Přečteno 312x
Tipy 13
Poslední tipující: jenommarie, Luky-33, enigman, Amonasr, maliska, Marten, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to si nemyslím...

08.06.2020 16:58:46 | enigman

/túto pieseň počúvam v poslednej dobe asi až príliš často/

báseň zasiahla presne tam, kam mala.
au.

05.06.2020 19:15:39 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí