Láska se vrací v náhlé vzpomínce

Láska se vrací v náhlé vzpomínce

Anotace: Velice osobní vzpomínka

 

 

stále  si vzpomínám

nejen polibky

a tak dík za vše

cos mi dala...

Všechno,

vše, cos kdy vůbec měla

 

(a já neměl dát co. Poztrácel

jsem všecko, jak jsem rychle žil

...snad  jen  zbytek toho

co jsem kdysi byl...)

 

Myslím i teď na malý pokoj,

na tvou vůni,

světla v okně

jak se hřbetům knížek klaní

k poledni...

nerušeně od naší kávy ranní

 

(po noci našich těl

slitých do společného bdění

i spaní) 

 

Potůček něhy

(okamžitý - a navždy)

Tvá noha -

má noha...

Tvá ruka -

má ruka...

 

Tvá...

 

Měl jsem tě rád...

 

(Tvůj úsměv, oči

a teplo to byly,

kdo nutil mě se stále znovu smát)

 

 

Autor aravara, 25.12.2013
Přečteno 397x
Tipy 15
Poslední tipující: Záklopka, Robin Marnolli, hanele m., Romana Šamanka Ladyloba, Amonasr, Aťan, maliska, jitoush, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to moc pěkné, nějak je mi to blízké, oslovilo, prostě ...cítím to teplo...
RM:

25.12.2013 20:37:57 | Robin Marnolli

Díky za komentář. Je to prima - cítit, že nepíšu zbytečně...

26.12.2013 11:14:25 | aravara

velice osobní vzpomínky zásadně nekomentuji (z osobních důvodů :)

25.12.2013 12:25:20 | Aťan

Tomu rozumím, děkan

25.12.2013 20:33:00 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí