Kapitán Bergamot II

Kapitán Bergamot II

... ..
 Kapitán Bergamot                                4  3  2  1 
 & „moře co já prostě nepřeplavu“

nesu ti čtyřlístek ze psaníčka
s motýlem vždy dobře je u kostelíčka
máme rády lišaje co hýčká sýčka
ciao ! lásko ciao !
zasekla se štíhlá romantička

pro milostný vatikán

uč se vílou sexy vírou zajíkán

černý brýle
modře zatím šátku netykám
liška se vzdá trička u pupíčka
piercing s monogramy
jin jang točí sklíčka
zlatý delfín
zakázaná svíčka

sukénečko vykasané růžolícé
je to krása italský sen plachetnice
v zelené hrobce je mé němé srdce
na pomeranče řve kabonící slunce

u moře mám celý introvesmír

povídám to kápovi co nesmím
a vida ptáka - je to netopýr
ozvěnou jí vesmír
uč se
netopí

jak rád vítám den

blonďaté slunce bez
ba i noci ztratilo se hvězd
jepičí jsem v cizí vesmír vlez
netopýra slyšel jen můj pes

když otevřu ústa

napřed fičí hadi
roztomilí slepýši na dívce syčí hlady
a z očí bez jisker medici vosy
letí na karborundum nebes
olizovat kosy

modré kozy na svatební cestě

dar aerolinky
letuška má temné nehty
na noze

na noze
spadly mi hodinky na zamrzlé obloze

taková byla moje sv. káva
i slečna mumie si brala pana páva

z páva se stal kapitán s bergamoty
že má ty mumie
že masce vábivé dá slib o vyplutí

moc rád vzpomínám

na svatbu kam pozvaly se kostry
zelenaly vzteky a chrastily zlosti
hostina duchů dle libosti temné Luny
novomanželé šťastni
růže na kordy
ostrý náboj agónie do extáze lpění
černá a modrá
má zlatý prsten který děvče pálí
pára múzy bolu co jsme si to dali ?

halucinace v dávání žalu
o ženění reinkarnace hávů ?

moře
co já
prostě nepřeplavu

Autor J's .., 22.01.2021
Přečteno 175x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Psavec, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeletěla jsem ostrovy a zdá se,
že jsem seděla v druhé řadě zprava
ovšem vidět to takto zblízka
mi jiné obrazy dává.
Do moře neskákej
když nelze přeplavat.
Mělo to mít jiný nádech
já se ale ohřála u Sluneční záře **ST :)
Měj se krásně

23.01.2021 16:33:28 | jenommarie

Jako puzzle :-)

22.01.2021 14:11:29 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí