Kapitán Bergamot III

Kapitán Bergamot III

... ..
 Kapitán Bergamot                                4  3  2  1 
 & romantická fauna

… kamaráde
to bylo pořád
přijeď
koupíme si novou loď a na novou dělej
doufám žes mírně abstinent
nemáš moc obézní kontingent
nemel
a samé nařizování
palčivé doporučování
až se sáhlo vedle...

: ...a místo mleté skořice
: dal sis papriku
: na jahodové knedle ?

ne
bylo to lepší...
sehnal jsem holku na moře
tady mám její štíří fotku
štíhlou blonďatou italku
tak trochu limetku
s níž pomerančový racek vplul do bouře

...

oběd lásko
pomaličku pojez
vždyť je času
i oběť

zelí s kmínem podusíme na cibuli
žáby na špejli
dozlatova propečeme

a neptej se zdali ...

dobrou chuť
…ke “kuřecímu“ masu

viděl jsi snad někde kuře ?

zapíjíme též pomalu rýžovým vínem
s rozmixovanou tarantulí...

: čímž jste posilovali imunitu

tenkrát ?
to jsme o ní ještě nevěděli
představ si
vegetíme sami na svém ostrově srdcí
jaké štěstí
navrch dáváme placku
za noci u ohně
držíme se za ruce a bergamotem v čaji
probouzíme den kdy...

: mořská nemoc
: mezi přestupnými roky
: nebo už se plachty pnuly ?

...v přístavu dostal náš sen facku

sbohem racku chci být sama
kočkou za oknem paneláku
směje se romantická fauna

Autor J's .., 24.01.2021
Přečteno 181x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Vivien, šerý, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí