Podzim a Zima

Podzim a Zima

 

 

Ten starý mládenec poněkud zpust

Tváře měl šlehané chladnými větry

V kabátě orvaneném a  parou z úst

Mokrých cest zbyly mu poslední metry

 

                      *                   

 

*

           *                

     *             *            *

*       *        *       *

      *       *       *        *     *

*       *       *      *        *    

      *              *       *

*

                          *

         *

Přišla tiše celá bílá

Oblečená do gala

Jiskřivě ho políbila

A věčnost je sezdala

 

 

Autor R.K., 22.10.2020
Přečteno 118x
Tipy 13
Poslední tipující: BArBArKO, Emily Říhová, Akrij8, Guldrun, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, jenommarie, Amonasr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slova jako padlý sníh

30.10.2020 11:40:42 | Akrij8

víc se mi líbí ty "vločky"
nejvíc ta zimní část

22.10.2020 23:07:03 | Romana Šamanka Ladyloba

Moc hezké ...i opticky:) *ST

22.10.2020 22:43:15 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí